Bijeenkomsten Fraterniteit Meesrel-Dreef

Klooster van de Kapucijnen Meerlekopie


Op vrijdag 9 december 2019, organiseert de Fraterniteit Meersel-Dreef, een Franciscaanse bijeenkomst  in het Klooster van de minderbroeders-capucijnen, Dreef 38, 2328 Hoogstraten (Meersel-Dreef).
Aanvang om 19u. Iedereen die Franciscus van Assisi een warm hart toedraagt, is hartelijk welkom. Het kan een mogelijkheid bieden, om als een waardige Franciscaanse leek in de samenleving, getuige te zijn van de Franciscaanse vreugde : nederigheid, dienstbaarheid en broederlijkheid en om de Franciscaanse spiritualiteit in haar geheel, door te geven in ons dagelijks leven. 
Op donderdag 12 december 2019 om 19u30, wordt er door de TAU-werking, een Vormingsavond gehouden, eveneens in het Klooster van de minderbroeders-capucijnen te Meersel-Dreef, in het Pater Pio-zaaltje.
Francine Demarsin, een dame met een bijzonder boeiende verteltalent, zal een voordracht geven over het Heilig Kruis van San Damiano. Voor verdere inlichtingen over deze bijeenkomsten, kan men zich wenden tot Mia Vanderhenst, tel. 03.3159165, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of broeder Jan Geerts, ofm.cap,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.